RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 23 » «Світ Юрського періоду» заробив мільярд в рекордний термін
11:13
«Світ Юрського періоду» заробив мільярд в рекордний термін
Фантастичний фільм "Світ Юрського періоду" встановив новий вражаючий рекорд. Як повідомляється в прес-релізі кіностудії Universal Pictures, йому вдалося заробити в світовому прокаті один мільярд доларів всього лише за 13 днів, тобто швидше, ніж будь-який інший проект в історії кіно.

Крім цього, стало відомо, що після традиційної корекції результатів за минулі вихідні другий вік-енд в домашньому прокаті забезпечив "Світу Юрського періоду" 106 мільйонів доларів, а не 102, як вважалося раніше. Таким чином, за цим показником картині також вдалося поліпшити рекорд свого основного конкурента - фільму студії Marvel "Месники".



Також "Світ Юрського періоду" зайняв перший рядок у списку кінопроектів, які швидше за все заробили в домашньому прокаті 400, а в міжнародному - 500 мільйонів доларів.
Нагадаємо, що постановником фільму був Колін Треворроу. Головні ролі в ньому виконали Кріс Претт, Вінсент Д`Онофріо, Брайс Даллас Ховард, Джуді Грір, Джейк Джонсон, Нік Робінсон, Лорен Лапкус, Кеті МакГрат, Ірфан Кхан, Тай Сімпкінс, і інші актори.

Студія Universal має намір зняти кілька продовжень "Світу Юрського періоду. Передбачається, що Кріс Претт зіграє свого героя і в сиквелах.
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: збори, новини, Світ Юрського періоду, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |