RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 10 » «Світ Юрського періоду» захопив лідерство в Японії
23:52
«Світ Юрського періоду» захопив лідерство в Японії
Фантастичний фільм "Світ Юрського періоду" успішно стартував в Японії. Як повідомляє видання Variety, картина заробила в прем'єрні вихідні 6,8 мільйона доларів, випередивши іншого дебютанта - бойовик "Місія нездійсненна 5: Нація ізгоїв", який заробив 6,1 мільйона доларів.

Світові збори "Світу Юрського періоду" на момент написання даної замітки наблизилися впритул до 1,6 мільярда доларів. Більше 650 мільйонів доларів з цієї суми картина заробила в Північній Америці. Нагадаємо, що картина була представлена глядачам на початку червня 2015 року та встановила цілу серію абсолютних рекордів. Зокрема, вона продемонструвала найсильніший старт в історії кінематографа, заробивши в прем'єрні вихідні в Північній Америці більше 200 мільйонів доларів.



У фільмі знімалися Кріс Претт, Вінсент Д`Онофріо, Брайс Даллас Ховард, Джуді Грір, Джейк Джонсон, Нік Робінсон, Лорен Лапкус, Кеті МакГрат, Ірфан Кхан, Тай Симпкинс та інші актори. Кіностудія Universal вже оголосила дату прем'єри продовження картини - 22 червня 2018. Очікується, що виконавці головних ролей Кріс Претт і Брайс Даллас Ховард знімуться і в сиквелі. Постановник першого фільму Колін Треворроу покине режисерське крісло, але залишиться продюсером "Світу Юрського періоду 2".
Переглядів: 458 | Додав: Elnino | Теги: Японія, новини, Світ Юрського періоду, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |