RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 12 » «Світ Юрського періоду» стане трилогією
13:56
«Світ Юрського періоду» стане трилогією
Після того, як блокбастер «Світ Юрського періоду» затишно розташувався на четвертій позиції в списку найкасовіших фільмів в історії, стало очевидно, що знаменита франшиза про динозаврів повернулася на великі екрани всерйоз і надовго. Студія Universal швидко взяла в розробку сиквел, а тепер стало відомо, що в її надрах зріє ціла трилогія.

Новина про плани кінокомпанії на франшизу стала надбанням громадськості завдяки Хуану Антоніо Байону, якому належить змінити Коліна Треворроу на посаді режисера продовження минулорічного хіта бокс-офісу.

«Колін спочатку задумав "Світ Юрського періоду " трилогією, - зізнався Байона в інтерв'ю LRM. - На даний момент ми з ним ведемо роботу над сюжетом наступної глави історії. Я виріс на "Парку Юрського періоду" Стівена Спілберга, а тому для мене вкрай важливо, щоб наш проект одночасно віддавав данину поваги оригіналу і привносив в кіносерію що-небудь нове. Я задоволений тим, як складається робота над сценарієм. Безпосередньо до зйомок ми розраховуємо приступити через півроку ».



Деталі сюжету фільму поки зберігаються в секреті, проте рік тому Треворроу дав натяк, що його дія розвернеться за межами парку. 
Переглядів: 730 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Світ Юрського, Хуан Антоніо Байон, новини, трилогія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |