RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 22 » «Світ Юрського періоду» продовжує очолювати бокс-офіс Північної Америки
23:01
«Світ Юрського періоду» продовжує очолювати бокс-офіс Північної Америки
У бокс-офісі Північної Америки, за результатами минулого тижня, нового лідера не з'явилося. На першому місці як і раніше гордо сидять люті доісторичні динозаври, які заробили з 19 по 21 червня пристойну суму - $ 102 млн. Тим часом світові збори проекту склали $ 981 млн, і вже ніхто, мабуть, не сумнівається, що «Світ Юрського періоду» найближчим часом без праці подолає позначку в $ 1 млрд.

Цікаво, що на другому тижні прокату фільм втратив всього 51% аудиторії. Для порівняння, ті ж «Месники» на своєму другому уікенді розлучилися з 50,3% глядачів, а «Форсаж 7» - з 59,5%. Якщо епічний проект Коліна Треворроу не зменшить обертів, йому буде цілком під силу скласти конкуренцію декільком найкасовішим фільмам за всю історію американського прокату.



На другому місці розташувалася «Головоломка» - новий мультфільм від студії Pixar, синопсис якого не віщував глядацького ажіотажу. Проте барвиста історія про те, як в голові у однієї дівчинки щось там не поділили кілька емоцій, сподобалася американцям, які залишили на сеансах цієї картини $ 91 млн. Варто зазначити, що даний результат перевершив найсміливіші прогнози експертів. «Головоломка» автоматично отримує статус найбільш фінансово успішного дебютанта даної студії після мульта «Історія іграшок: Велика втеча», який в 2010 році стартував,  з $ 110,3 млн.



Бронзову медаль бокс-офісу цього тижня заслужив комедійний бойовик «Шпигунка». На третьому тижні прокату фільм з Меліссою МакКарті в головній ролі заробив $ 10,5 млн. Збори цієї картини по всьому світу перевалили за позначку в $ 130 млн при виробничому бюджеті в $ 65 млн. Творці проекту можуть бути задоволені: глядачам припав до душі не лише великий талант Мелісси, але і Джейсона Стейтема та Джуда Лоу, які в комедійних ампула теж виявилися чудовими. Крім того, критики відзначили нетривіальність сценарних ходів «Шпигунки», включаючи несподівану для даного жанру розв'язку.



На четвертій сходинці розташувався фільм-катастрофа «Розлом Сан-Андреас», який вражає американських глядачів вражаючими зйомками і акторською грою Дуейна Джонсона ось уже четвертий тиждень. У минулий вікенд творці проекту поклали в свою скарбничку ще $ 8,4 млн, і тепер загальна сума зборів цієї картини становить $ 414 млн.



І, нарешті, з п'ятого місця несподівано стартував новачок - інді-драмеді «Наркотик». Раніше цей фільм відзначився на фестивалі «Санденс» і до свого виходу в прокат встиг розжитися цілою пачкою хвалебних рецензій від самих прискіпливих кінокритиків. Сюжет картини обертається навколо неблагополучного юнака, життя якого в силу обставин перекинулося з ніг на голову. В американському прокаті за минулі вихідні ця драма з рейтингом R примудрилася заробити аж $ 6 млн - досить непоганий результат для незалежного проекту. Подивимося, чи зуміє «Наркотик» утриматися в п'ятірці лідерів на наступному тижні ...

Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: головоломка, касові збори, Світ Юрського періоду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |