RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 10 » «Супер шістка» посунула «Інтерстеллар» в американському бокс-офісі
16:54
«Супер шістка» посунула «Інтерстеллар» в американському бокс-офісі
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 7 по 9 листопада.

Всі вихідні за вершину фінансового рейтингу велася запекла боротьба між сімейною анімаційною комедією «Супер шістка» і пригодницькою науково-фантастичною драмою «Інтерстеллар». Обидва проекти йшли буквально ніздря в ніздрю, і лише в неділю мультфільм студії Disney остаточно відірвався від творіння Крістофера Нолана. За прем'єрний вікенд «Місто героїв» заробив $ 56200000, що трохи перевищує показники таких картин, як «Ральф» ($ 49 млн) і «Як приборкати дракона 2» ($ 49,5 млн). Оцінка «А» на CinemaScore і відмінні відгуки критиків свідчать про те, що милий робот Беймакс і його господар Хіро Хамада можуть зібрати в США до $ 215 млн.



«Інтерстеллар» лише трохи відстав від лідера, заробивши за прем'єрні вихідні $ 50 млн. Якщо порівнювати фільм з іншими проектами Нолана, то «Початок» ($ 62,8 млн) так і залишився поза досяжністю. Десь поруч опинилися «Гравітація» ($ 55,8 млн) і «Прометей» ($ 51100000), але і до них «Інтерсталлару» добратися не вдалося. Втім, фахівці прогнозують картині домашній прибуток у розмірі $ 170-180 млн, що не так вже й погано.



На третій позиції розмістився детективний трилер «Загублена» від режисера Девіда Фінчера. За вихідні фільм поступився конкурентам 28% глядачів, але зміг поповнити свою касу ще на $ 6,1 млн. У загальній складності проект заробив в США вже $ 145 млн.



Лідер минулого тижня, містичний хоррор Стайлза Уайта «Віджа. Смертельна гра », виявився аж на четвертій сходинці. Уже на другому тижні прокату картина просіла на 44%, заробивши лише $ 6 млн. На сьогоднішній день жахливчик налякав глядачів на $ 43,4 млн.



Замикає огляд американського бокс-офісу комедія «Святий Вінсент» від режисера Теда Мелфі. Цікаво, що картина вийшла в США ще п'ять тижнів тому, але тільки зараз дісталася до першої п'ятірки прокату. За вихідні фільм зібрав $ 5,7 млн, і тепер його загальна каса становить $ 27,3 млн.

Переглядів: 495 | Додав: Elnino | Теги: Супер шістка, касові збори, Інтерстеллар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |