RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 7 » «Суддя Дредд» сиквел можливий?
00:43
«Суддя Дредд» сиквел можливий?
Як повідомляє Movieweb, продюсер Аді Шанкар у відеозверненні до фанатів франшизи «Суддя Дредд» поділився своїми думками про те, яким чином бойовик 2012 може отримати довгоочікуваний сиквел.

«Для початку нам потрібно заручитися підтримкою дистриб'ютора в США і тих компаній, які займалися прокатом першого фільму в інших країнах, - зазначив продюсер. - На жаль, "Суддя Дредд" втратив майже всі вкладені в нього гроші. На даний момент існує три способи повернути проект до життя.

По-перше, потрібно знизити витрати. Можливо, має сенс зняти продовження в стилі фільмів, в яких головні герої знаходять лякаюче відео? Сам я б таке дивитися не став, але цей хід завжди спрацьовує. По-друге, можна було б знайти фільммейкера на зразок Девіда Фінчера, який зрушив би проект з мертвої точки. Втім, це представляється вкрай малоймовірним. Зараз режисери, здатні одним своїм ім'ям викликати інтерес до картини у студії, не займаються сиквелами і чужими кіносеріями.

По-третє, можна спробувати запросити у фільм ще одну зірку в компанію до Карла Урбана, щоб збільшити привабливість "Судді Дредд 2" в очах покупців. Наприклад, Дуейн Джонсон міг би нас врятувати, бо Скала здатний повернути до життя будь-яку франшизу ».



«Суддя Дредд» був тепло зустрінутий критиками, але заробив у прокаті лише $ 35,6 млн при бюджеті в $ 50 млн. Більше ста тисяч глядачів підписали петицію на підтримку сиквела, але проект так і не вдалося запустити в роботу.
Переглядів: 646 | Додав: Elnino | Теги: Аді Шанкар, Суддя Дредд 2, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |