RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 7 » Студія Warner Bros. відклала прем'єру своєї «Книги джунглів»
10:14
Студія Warner Bros. відклала прем'єру своєї «Книги джунглів»
Кіностудія Warner Bros. скасувала заплановану на 6 жовтня 2017 прем'єру фільму "Книга джунглів: Початок". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, нова дата 19 жовтня 2018 року. Причина ревізії прокатного графіка не уточнюється.

Постановник картини Енді Серкіс підтвердив цю інформацію на своїй офіційній сторінці в Facebook, супроводивши анонс такою заявою: "Повинен сказати, що я надзвичайно натхненний рішенням Warner Bros. змінити дату виходу картини" Книга джунглів: Початок ". Це дуже амбітний проект. Ми плануємо фільм безпрецедентний за своєю емоційністю і зануренням в психологію, які будуть досягнуті завдяки зусиллям нашого феноменального акторського складу, який втілює образи тварин. Ми маємо намір домогтися значного прогресу в створенні реалістичних образів вовків, пантер і так далі. Тому для нас так важлива кожна додаткова хвилина ".



У роботі над фільмом братимуть участь Крістіан Бейл, Кейт Бланшетт, Бенедикт Камбербетч, Том Холландер, Фрейда Пінто, Енді Серкіс, Наомі Харріс, Меттью Різ, Едді Марсан, Джек Рейнор і інші голлівудські актори.

Нагадаємо, що в середині квітня 2016 року у екрани буде випущений конкуруючий проект студії Walt Disney, також заснований на творах Кіплінга.
Переглядів: 579 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Warner Bros., 2018, Книга джунглів: Початок, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |