RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 15 » Студія Walt Disney анонсувала мультфільм «Гіганти»
18:46
Студія Walt Disney анонсувала мультфільм «Гіганти»
На фестивалі D23, який проходить в Анахаймі  компанія Walt Disney представила цілу серію перспективних анімаційних проектів, одним з яких стала нова екранізація казки "Джек і бобове стебло". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Режисером мультфільму призначений Натан Грено, що працював раніше над екранізацією іншої популярної казки "Рапунцель: Заплутана історія". "Ми сподіваємося, що це буде найкраща версія" Джека і бобового стебла ", в якій комедійні елементи будуть сусідами з глибокими емоціями", - прокоментував сам постановник. Він також повідомив, що пісні для "Гігантів" будуть написані тією ж командою авторів, яка займалася музичним оформленням мультфільму "Крижане серце". Точна дата прем'єри "Гігантів" поки не називається, очікується, що проект буде представлений глядачам в 2018 році.



Відзначимо, що компанія Walt Disney вже зверталася до англійської народній казки про сміливого героя, який дістався до неба по бобовому стеблу і зумів перехитрити злого велетня. У 1947 році був випущений анімаційний фільм "Міккі і бобове стебло", в якому головними героями були Міккі Маус, Дональд Дак і Гуфі. Мультфільм увійшов до антології під назвою "Fun and Fancy Free".
Переглядів: 707 | Додав: Elnino | Теги: Гіганти, мультфільм, Джек і бобове стебло, walt disney, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |