RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Листопад » 27 » Студія Universal випустила трейлер фільму "Світ Юрського періоду"
00:39
Студія Universal випустила трейлер фільму "Світ Юрського періоду"
Кіностудія Universal Pictures представила перший трейлер фільму "Світ Юрського періоду". Як повідомлялося раніше, події картини відбуватимуться через 20 років після катастрофи, що трапилася в першому фільмі, в повністю функціональному парку з доісторичними ящерами.

Команда генетиків продовжує свої небезпечні експерименти і створює не існуючий раніше вид динозаврів, який швидко виявляється на вершині харчового ланцюжка і створює загрозу життю сотням відвідувачів парку. У картині знімалися Кріс Претт, Брайс Даллас Ховард, Джейк Джонсон, Джуді Грір, Кеті МакГрат, Вінсент Д`Онофріо, Лорен Лапкус, Нік Робінсон, Омар Сі, та інші актори. Постановник Колін Треворроу. Прем'єра відбудеться в Україні 11 червня 2015.

Творці картини розраховують, що в разі успіху вона дасть початок новій трилогії. Нагадаємо, що оригінальний фільм "Парк Юрського періоду", заснований на фантастичному творі письменника Майкла Крайтона, був випущений Стівеном Спілбергом в 1993 році. За час демонстрації в кінотеатрах по всьому світу проект заробив більше одного мільярда доларів і нині вважається загальновизнаною класикою свого жанру. Стівен Спілберг також зняв продовження під назвою "Парк Юрського періоду: Загублений світ".
Переглядів: 577 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, Universal, Світ Юрського періоду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |