RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 10 » Студія TriStar зніме продовження «Хронік Нарнії»
21:33
Студія TriStar зніме продовження «Хронік Нарнії»
Продюсер Марк Гордон знайшов інвесторів і партнерів для спільної роботи над екранізацією твору К. С. Льюїса "Хроніки Нарнії: Срібний трон". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, ними стали студії TriStar і Entertainment One, а дистриб'ютором картини виступить Sony Pictures.

Дія твору відбувається після подій, викладених в книзі "Хроніки Нарнії: Підкорювач світанку", коли принц Каспіан стає королем Каспіаном, а його син, принц, таємничим чином зникає. Аслан організовує експедицію, в завдання якої входить пошук спадкоємця престолу.

Відзначимо, що вперше Марк Гордон заявив про готовність екранізувати "Срібний трон" ще в 2013 році, проте великого прогресу в цій справі йому домогтися не вдалося. На початку 2016 року продюсер оголосив, що новий фільм повністю оновить франшизу. "Все спочатку. Нові герої, інші режисери і взагалі вся знімальна група", - заявив тоді він.



Чи означає це, що ніхто з учасників оригінального акторського складу не повернеться на знімальний майданчик, поки невідомо.

Нагадаємо, що перші дві серії "Хронік Нарнії" зняла кіностудія Walt Disney, але в подальшому вона відмовилася від проекту через невисокі рейтинги і скромні касові збори. Третю частину в 2010 році випустила 20th Century Fox. Фільм "Хроніки Нарнії: Підкорювач світанку" заробив в світовому прокаті всього 415 мільйонів доларів, і студія також відмовилася від створення продовження.
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Хроніки Нарнії, TriStar, екранізація, новини, Срібний трон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |