RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Студія Skydance підтвердила перегляд планів по «Термінатору»
13:57
Студія Skydance підтвердила перегляд планів по «Термінатору»
Студія Skydance, яка створила фільм "Термінатор 5: Генезис", підтвердила, що плани з розвитку популярної фантастичної франшизи будуть переглянуті. Про це розповіла в інтерв'ю виданню The Wrap одна з керівниць компанії Дана Голдберг.

"Тільки я б не вживала термін" заморожена ", скоріше, переосмислена", - сказала вона. За словами представниці Skydance, студію не могли не стурбувати вельми скромні збори картини в Північній Америці, де вона заробила лише 90 мільйонів доларів, проте міжнародний прокат набуває для проектів подібного роду все більшого значення.

"На щастя, ми живемо у світі, в якому значення домашніх зборів не таке велике, як 10-15 років тому. Я не стверджую, що вони не важливі, але тепер ми повинні враховувати і потреби інших ринків", - додала вона. Голдберг уточнила, що не сумнівається в тому, що в осяжному майбутньому кіборги з майбутнього, які прагнуть знищити людство, обов'язково повернуться на екрани в тому чи іншому форматі, але визнала, що запланований раніше знімальний графік буде зірвано.



"Ми вже не збираємося приступати до зйомок на початку наступного року. Було б нерозумно починати щось, не провівши глибокий аналіз події і думку аудиторії", - сказала вона.
Нагадаємо, що фільм "Термінатор 5" заробив в світовому прокаті всього 440 мільйонів доларів, що, за твердженням джерел у студії, не дозволило йому навіть окупитися.
Переглядів: 464 | Додав: Elnino | Теги: Термінатор 5: Генезис, Skydance, новини, Дана Голдберг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |