RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 4 » Студія Screen Gems зніме фільм про Слендера
22:42
Студія Screen Gems зніме фільм про Слендера
Кіностудія Screen Gems розпочинає виробництво ігрового фільму, присвяченого Слендеру. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання ComicBook. Сценарій картини, сюжет якої на момент написання даної замітки не уточнювався, доручений Девіду Берку. Очікується, що зйомки стартують вже восени 2016 року зі прицілом на прем'єру ще через рік.

Нагадаємо, що Слендер або Худорлявий чоловік був придуманий учасником форуму Something Awful в 2009 році в рамках конкурсу зі створення ефекту, що дозволяє надавати фотографіям людей "потойбічний вигляд". Підставою для образу стала ціла серія міських легенд. Як популярний "мем" Слендер завоював величезну популярність і став персонажем багатьох літературних творів, відеоігор і фан-арту.



Так, гра "Slender: The Eight Pages" стала справжньою сенсацією в ігровому світі і отримала декілька продовжень, останній з яких під назвою "Slender: The Arrival" був випущений в 2013 році. У 2015 році був випущений фільм, який в українському прокаті називався "Слендер", в ньому також фігурував Худорлявий чоловік.

Нагадаємо, що у студії Screen Gems є багатий досвід роботи з проектами в жанрі "хоррор". Під її лейблом виходили такі фільми, як "Хостел", "Шість демонів Емілі Роуз", "Бугімен" та інші.
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: слендер, кіно, студія, 2017, Screen Gems, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |