RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 30 » Студія Relativity відмовилася від вестерна з Наталі Портман
09:30
Студія Relativity відмовилася від вестерна з Наталі Портман
Студія Relativity Media, яка знаходиться на межі банкрутства відмовилася від вестерна "Джейн бере рушницю", головну роль в якому зіграла Наталі Портман ("Чорний лебідь"). Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Таким чином, намічена на 4 вересня 2015 року прем'єра картини не відбудеться.



Подальша доля фільму невідома. Цілком можливо, його новим дистриб'ютором стане партнер Relativity - компанія The Weinstein Co., проте ніяких офіційних угод з цього приводу на момент написання даної замітки укладено не було.

Сюжет вестерну, дія якого відбувається в другій половині XIX століття, будується навколо героїні на ім'я Джейн Хаммонд, яка просить свого колишнього коханця допомогти в сутичці з бандою, в яку входить її чоловік. Створення картини супроводжувала ціла низка скандалів і змін акторського складу. Почалося все з раптової відставки режисера Лінн Ремсі, яка просто не вийшла на роботу в перший знімальний день. Пізніше продюсери звинуватили її в зриві зйомок, а потім і в пияцтві.

Також кілька разів з різних причин змінювалися виконавці головних чоловічих ролей Прем'єра фільму, яку спочатку булу запланована на 29 серпня 2014, була перенесена на 20 лютого, а потім на 4 вересня 2015.
Переглядів: 502 | Додав: Elnino | Теги: Джейн бере рушницю, Наталі Портман, Relativity Media, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |