RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 21 » Студія Paramount відмовилася від продовження «Термінатора»
11:36
Студія Paramount відмовилася від продовження «Термінатора»
Кінокомпанія Paramount відмовилася від розвитку франшизи "Термінатор". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на офіційне підтвердження представників студії, намічена на 19 травня 2017 прем'єра шостого фільму серії скасована остаточно.

Замість "Термінатора 6" студія зарезервувала цю дату для більш перспективного з її точки зору проекту - повнометражної версії "Рятувальників Малібу". Ніяких коментарів з приводу причини скасування прем'єри на момент написання даної замітки не надходило.

Нагадаємо, що фільм "Термінатор 5: Генезис" був випущений в 2015 році. У картині, режисером якої став Алан Тейлор, знімалися Арнольд Шварценеггер, Джейсон Кларк, Емілія Кларк, Джей Кортні, Дж.К. Сіммонс, Дайо Окенайі, Метт Сміт, Кортні Б. Венс, Бьюн-Хун Лі, Майкл Гледіс та інші актори. При виробничому бюджеті в 155 мільйонів доларів він заробив в світовому прокаті 440 млн., доларів, теоретично досягнувши рівня окупності. Однак, мабуть, цього виявилося недостатньо для Paramount, щоб погодитися фінансувати продовження проекту. 



У 2019 всі права на Термінатора повинні повернутися до його творця Джеймса Камерона, проте чи захоче останній знімати фільми на цю тему, поки не відомо. Сам режисер неодноразового заявляв, що це пройдений етап в його кар'єрі.
Переглядів: 649 | Додав: Elnino | Теги: Термінатор 6, скасовано, Рятувальники Малібу, новини, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |