RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 17 » Студія Paramount представила повну назву «Трансформерів 5»
17:22
Студія Paramount представила повну назву «Трансформерів 5»
Кіностудія Paramount Pictures анонсувала повну назву п'ятої серії фільму "Трансформери". Картина вийде в прокат під заголовком "Трансформери 5: Останній лицар", про що свідчить поданий промо-ролик.

Зйомки картини стартують в червні 2016 року в Детройті, а потім продовжаться не тільки в інших містах США, а й за межами країни. Головну роль знову зіграє Марк Уолберг, компанію йому складе юна актриса Ізабела Монер, відома по проектам телеканалу Nickelodeon, а також серіалу "Путівник по сімейному життю".

Назва "Останній лицар Кібертрона" натякає на сюжетну лінію "Лицарів Кібертрона", присвячену першим Трансформерам, які сформували лицарський орден і вирушили підкорювати всесвіт, щоб нести світло освіти і мудрості.
Постановником п'ятої серії знову стане Майкл Бей. Її прем'єра заявлена ​​на 23 червня 2017 року.

Нагадаємо, що раніше кіностудія Paramount анонсувала відразу кілька продовжень своєї популярної франшизи, яка заробила в цілому близько чотирьох мільярдів доларів. Шоста і сьома частини "Трансформерів" вийдуть в прокат 8 червня 2018 року та 28 червня 2019 року, відповідно. Їх акторський склад і постановник поки не називалися.
 
Переглядів: 723 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Трансформери 5, Останній лицар, новини, Марк Уолберг, paramount | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |