RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 31 » Студія Marvel знайшла Пекельну кішку
01:09
Студія Marvel знайшла Пекельну кішку
Студія Marvel і онлайн-сервіс Netflix офіційно оголосили про те, що Рейчел Тейлор («Трансформери», «666 Парк авеню» / 666 Park Avenue) отримала роль Патриції Уокер в серіалі «Відома як Джесіка Джонс» (AKA Jessica Jones).

Перша поява Уокер на сторінках коміксів відбулося в 1944 році, а в 1976 році вона стала супергероїнею на прізвисько Пекельна кішка. У серіалі Тейлор з'явиться в образі радіоведучої, яка в юності була моделлю і великою телевізійною зіркою. Як повідомляється, найближча подруга Джесіки Джонс зіграє ключову роль у розслідуванні одного з найнебезпечніших справ в кар'єрі головної героїні серіалу.

«Нам потрібна була актриса, яка, як і сама Патриція, була б зіркою і володіла величезною енергетикою, - зазначила шоураннер Мелісса Розенберг. - В особі Рейчел ми отримали навіть більше, ніж шукали ». Глава телевізійного департаменту Marvel Джеф Лоуб додав, що проби Тейлор справили незабутнє враження на творців серіалу, а її персонаж дозволить «додати ще один шар в складну і емоційну історію Джесіки Джонс».



Головну роль у серіалі наприкінці минулого року отримала Крістен Ріттер, а кілька днів тому до акторського складу шоу приєднався Девід Теннант. Важливу роль в сюжеті належить також зіграти Люку Кейджу, роль якого дісталася Майку Колтеру.

Як повідомлялося раніше, Marvel і Netflix ведуть роботу над серіалами про Шибайголову, Джесіку Джонс, Люка Кейджа і Залізного кулака, яким потім доведеться об'єднатися в команду в супергеройському шоу «Захисники» (The Defenders).
Переглядів: 654 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Відома як Джесіка Джонс, Рейчел Тейлор, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |