RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 3 » Студія Marvel повернула собі права на Немора
23:14
Студія Marvel повернула собі права на Немора
Кіностудія Marvel остаточно повернула собі всі права на суперегероя Немора. Як повідомляє видання Comicbook, про це розповів один з керівників компанії Джо Квісада. "Так, він більше не належить ні Fox, ні Sony", - прокоментував він.

Відзначимо, що раніше багато голлівудських студій намагалися зняти фільм за мотивами коміксів про Підводника. З 2001 року права на їх екранізацію належали Universal Pictures. У різний час постановниками картини вважалися Кріс Коламбус і Джонатан Мостоу, але проект так і не був реалізований. У 2014 році глава Marvel Studios Кевін Фейдж розповів в одному з інтерв'ю, що переговори про повернення прав на персонажа ведуться, але мають бути ще узгоджені деякі юридичні питання.



Нагадаємо, що супергерой Немор був придуманий Біллом Евереттом і вперше з'явився в коміксах в 1939 році. Принц Немор був сином принцеси Атлантиди і дослідника Антарктиди Леонарда Маккензі, який випадково опинився в межах таємничого царства атлантів. Спочатку принц був налаштований вороже до мешканців суші і навіть кілька разів нападав на Нью-Йорк, а також вступав в союз з відомими лиходіями, наприклад Доктора Дума. Але в підсумку він приєднався до супергероїв.
 
Переглядів: 697 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Підводник, новини, Marvel, комікси, Немор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |