RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 5 » Студія Lucasfilm зніме нового «Індіану Джонса»
23:42
Студія Lucasfilm зніме нового «Індіану Джонса»
Студія Lucasfilm підтвердила свій намір зняти черговий фільм із серії "Індіана Джонс". Відповідну заяву зробила в інтерв'ю виданню Vanity Fair президент студії Кетлін Кеннеді.
За її словами, "одного разу такий проект буде запущений в рамках компанії", однак назвати точні терміни Кетлін Кеннеді не змогла. "Ми ще не приступили до роботи над сценарієм, але розмови про це йдуть", - додала вона.

Нагадаємо, що раніше виконавець головної ролі Харрісон Форд не виключав свого повернення до образу знаменитого археолога в тому випадку, якщо у картини буде хороший сценарій. Але, найімовірніше, в силу поважного віку Форда студія Lucasfilm перезавантажить франшизу. Одним з можливих виконавців титульної ролі вважався Кріс Претт. Інформацію про це представники Walt Disney Pictures і Lucasfilm не підтверджували, але й не спростовували.



Компанія Walt Disney придбала студію Lucasfilm, а разом з нею і всі права на майбутні кінопроекти, присвячені Індіані Джонсу. Правами на перші чотири фільми, як і раніше буде розпоряджатися студія Paramount.

Четверта частина франшизи під назвою "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа" була випущена в 2008 році і заробила в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів.
Переглядів: 632 | Додав: Elnino | Теги: Претт, форд, Lucasfilm, Індіана Джонс 5, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |