RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 5 » Студія Lionsgate оголосила про початок роботи над сиквелом «Джона Уіка»
16:41
Студія Lionsgate оголосила про початок роботи над сиквелом «Джона Уіка»
Як повідомляє інформаційний портал Collider, студія Lionsgate офіційно оголосила про початок роботи над сиквелом «Джона Уіка». Також стало відомо, що до ролі титульного героя повернеться Кіану Рівз, зйомки знову очолять Девід Літч і Чед Стахелскі, а сценарій напише Дерек Koльстад. Продюсуванням картини займеться Безіл Іваник.

Нагадаємо, що трилер розповідав про колишнього найманого вбивцю, одному з кращих знавців своєї справи у світі. Коли Джону переходить дорогу злочинець, герою нічого не залишається, окрім як знову взятися за зброю.

Про свою готовність до створення сиквела режисери говорили ще в лютому. Однак тоді Стахелскі і Літч хотіли переконатися в тому, що і історія нового фільму, і його герої зможуть сподобатися глядачам.



«Після того, як" Джон Уїк "був тепло зустрінутий і критиками, і шанувальниками, ми знали, що цю історію можна і потрібно продовжити, - прокоментував Джейсон Костянтин з Lionsgate. - Ми раді знову співпрацювати з Кіану, Чедом і Девідом і обіцяємо, що другий фільм глядачам сподобається ще більше ».



«Джон Уїк», що став для Літча і Стахелскі дебютною режисерською роботою, зміг зібрати у світовому прокаті більше $ 78 млн при бюджеті в $ 20 млн.
Переглядів: 486 | Додав: Elnino | Теги: новини.Кіану Рівз, Стахелскі, Джон Уік 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |