RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Студія Lionsgate має намір зняти приквел «Голодних ігор»
10:56
Студія Lionsgate має намір зняти приквел «Голодних ігор»
Кіностудія Lionsgate має намір продовжити розвиток франшизи "Голодні ігри", найімовірніше, у вигляді приквелів. Як повідомляє видання Variety, про це розповів на конференції UBS Global Media and Communications віце-президент студії Lionsgate Майкл Бернс.

Він не уточнив деталей, однак припустив, що шанувальники "Голодних ігор", швидше за все, захочуть побачити змагання на арені, як це було в перших двох серіях. "Якщо ми вирушимо в минуле, то у нас обов'язково будуть арени", - додав він. Інші офіційні представники Lionsgate поки утримуються від коментарів на цю тему.
Відзначимо, що на момент написання даної замітки фінальна частина "Голодних ігор" під назвою "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" перебувала у світовому прокаті. Її касові збори становили 522 млн., доларів.



У картині знімалися Дженніфер Лоуренс, Елізабет Бенкс, Наталі Дормер, Джуліанна Мур, Гвендолін Крісті, Джена Мелоун, Джош Хатчерсон, Ліам Хемсворт, Сем Клафлін, Вуді Харрельсон і інші актори. Постановник Френсіс Лоуренс. Попередня частина фінішувала в світовому прокаті з результатом 755 млн., доларів, з яких більше половини було зібрано за межами Північної Америки.
Переглядів: 537 | Додав: Elnino | Теги: Голодні ігри, Lionsgate, приквел, новини, Майкл Бернс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |