RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 20 » Студія ILM визнала роботу над «Варкрафтом» найскладнішою за 20 років
17:01
Студія ILM визнала роботу над «Варкрафтом» найскладнішою за 20 років
Створення спецефектів для фільму "Варкрафт", знятого за мотивами популярної серії ігор, стало найскладнішим завданням для студії ILM за останні 20 років. Про це розповів в інтерв'ю виданню Wired глава відділу досліджень і розробки ILM Кері Філліпс.

"За останні 20 років в моїй практиці було всього три випадки, коли поставлене ​​перед нами завдання змушувало мене буквально рвати на собі волосся. Перший випадок - це концепт-арти до фільму" Зоряні війни: Епізод 1 - Прихована загроза ". Другий - це створення образу Дейві Джонса з "Піратів Карибського моря". А третій, коли мені показали концеп-арти до картини, над якою ми працюємо зараз. "Варкрафт" - це наймасштабніша робота за останні 20 років ", - сказав він.



Нагадаємо, що постановником екранізації є британський режисер Дункан Джонс, який зняв раніше такі фільми, як "Місяць 2112" і "Початковий код". У фільмі знімалися Тревіс Фіммел, Паула Паттон, Домінік Купер, Бен Фостер, Кленсі Браун, Тобі Кеббелл, Роберт Казінскі та інші актори. Спочатку планувалося, що "Варкрафт" буде представлений глядачам в березні 2016 року, але потім прем'єра була перенесена на червень 2016 року. У травні 2015 роки були представлені перші офіційні кадри з фільму.
Переглядів: 600 | Додав: Elnino | Теги: ILM, новини, фільм, варкрафт, Кері Філліпс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |