RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 6 » Студія Fox встановила світовий рекорд
13:13
Студія Fox встановила світовий рекорд
Кінокомпанія 20th Century Fox встановила новий рекорд за касовими зборами за один календарний рік, повідомляє The Wrap. У минулому році фільми студії заробили в світовому прокаті більше $ 5,5 млрд, що дозволило їй перевершити колишнє найвище досягнення компанії Paramount на $ 350 млн.

«Це був знаменний рік для студії, - заявили президенти з міжнародного маркетингу та дистрибуції Пол Ханнеман і Томас Джегеус. - Ми вдячні всій нашій команді, що відрізняється неймовірною трудовою етикою, силою духу та відданістю своїй справі. Ми дуже пишаємося цим успіхом і сподіваємося на ще більш вдалий 2015 ».

20th Century Fox в четвертий раз за останні шість років очолює список найбільш прибуткових голлівудських студій. У минулому році доходи компанії в американському прокаті склали $ 1790 млн. За межами США її фільми заробили $ 3730000000, зумівши обійти колишній рекорд кіноіндустрії на $ 500 млн.

У 2014 році відразу тринадцять фільмів студії змогли подолати позначку $ 100 млн у світовому прокаті. Найприбутковішими проектами Fox стали «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» ($ 746 млн) і «Світанок планети мавп» ($ 708 млн).

Переглядів: 564 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, Fox, рекорд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |