RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 14 » Студія FOX перетворить Стена Лі в супергероя
12:54
Студія FOX перетворить Стена Лі в супергероя
Легендарний творець коміксів Marvel Стен Лі ще більше утвердить своє становище в Голлівуді, ставши головним героєм фільму, який збирається знімати студія FOX. Як повідомляє видання The Wrap, мова не йде про біографічну картину, а саме про пригодницький бойовик, в якому Лі відведена ключова роль.

Деталі сюжету на момент написання даної замітки не уточнювалися, стверджувалося лише, що дія проекту буде відбуватися в 70-х роках минулого століття, а за стилістикою і тоном він буде нагадувати епізоди "бондіани" за участю Роджера Мура.



Продюсерами фільму стануть Марті Бауен і Вік Годфрі, що працювали над такими популярними циклами, як "Сутінки" і "Той, що біжить в лабіринті".

Нагадаємо, що Стен Лі почав співпрацювати з компанією Marvel, яка тоді ще називалася Timely, в 1939 році. До початку 60-х років він був не задоволений станом справ в індустрії, що переживала занепад, і навіть подумував про відхід. Однак почув пораду своєї дружини і постарався дати коміксам "другий шанс". В результаті на світ з'явилися найзнаменитіші суперегерої, яких Лі створив у співпраці з Джеком Кірбі.

У 70-х роках, в яких і буде відбуватися дія фільму, Лі намагався домогтися екранізації своїх творів в Голлівуді, але безуспішно. Його час настав на три десятка років пізніше.
Переглядів: 673 | Додав: Elnino | Теги: Марті Бауен, Стен Лі, кіно, студія, новини, Fox, Вік Годфрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |