RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 15 » Студія Fox екранізує «Молоду Еліту»
18:51
Студія Fox екранізує «Молоду Еліту»
Студія Fox і компанія Temple Hill Entertainment придбали права на екранізацію роману Марі Лу «Молода Еліта», повідомляє The Hollywood Reporter.

Дія книги розгортається через десять років після початку розповсюдження смертельної хвороби, що отримала назву «кривава лихоманка». Частина вцілілих підлітків набула не тільки грубих шрамів на тілі, але й дивовижні здібності. Люди з унікальними силами об'єднуються в таємне співтовариство «Молода Еліта», якому протистоїть підступна інквізиторського коаліція. Інтерес обох сторін конфлікту викликає дівчина Аделіна Амутеру, яка володіє наймогутнішим даром ...

«Молода Еліта» стала першою частиною з планованої книжкової трилогії, на основі якої Fox розраховує створити нову франшизу. Функції продюсерів візьмуть на себе Марті Боуен і Вік Годфрі.



Fox і Temple Hill вже мають досвід успішного запуску кіносерії за мотивами підліткової літератури. У минулому році на екрани вийшов перший фільм франшизи «Той, що біжить в лабіринті», збори якого в світовому прокаті в десять разів перевищили 34-мільйонний бюджет. Українська прем'єра сиквела запланована на 18 вересня.
Переглядів: 504 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, фільм, Молода еліта, Fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |