RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 25 » Студія DreamWorks екранізує сценарій Коліна Треворроу
15:29
Студія DreamWorks екранізує сценарій Коліна Треворроу
Кіностудія DreamWorks має намір зняти фільм за сценарієм творця "Світу Юрського періоду" Коліна Треворроу, який був написаний багато років тому. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет сфокусується на геніальному вченому, який відправляється в минуле, щоб врятувати свою машину часу, залишивши своєму синові і внукові інструкцію про те, як відтворити її в сьогоденні, щоб допомогти йому повернутися і заодно перешкодити зловмисникам скористатися пристроєм.

Студія Columbia Pictures планувала перенести на великий екран ці ідеї ще сім років тому, проте тоді екранізація не відбулася. Після оглушливого успіху "Світу Юрського періоду" сценарій знову виявився затребуваний. Очікується, що Треворроу займе пост продюсера проекту, хто буде виконувати функції режисера, поки не уточнюється. Стверджується, що проект буде витриманий в дусі ранніх фантастичних фільмів студії Стівена Спілберга Amblin.



Нагадаємо, що "Світ Юрського періоду" став найкасовішим кінопроектом 2015 року, заробивши в світовому прокаті більше 1,6 мільярда доларів. В 2018 році глядачам буде представлений сиквел картини. Колін Треворроу підготує його сценарій, проте поступиться режисерським кріслом поки ще не названому наступнику.
Переглядів: 542 | Додав: Elnino | Теги: Колін Треворроу, DreamWorks, Світ Юрського періоду, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |