RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 17 » Студія AMBI Pictures зніме ремейк трилера «Пам'ятай»
12:27
Студія AMBI Pictures зніме ремейк трилера «Пам'ятай»
Кіностудія AMBI Pictures має намір зняти нову версію трилера "Пам'ятай", який дав старт великій голлівудській кар'єрі режисера Крістофера Нолана. Про це повідомляє видання Vairety. Ремейк став можливий після того, як AMBI Pictures придбала права на бібліотеку компанії Exclusive Media Group, в якій опинився цей фільм, а також багато інших популярних голлівудських проектів.

Нагадаємо, що сюжет оригінальної картини 2000 року будувався навколо страждаючого на амнезію героя на ім'я Леонард, що робить татуювання на своєму тілі, щоб не забути ключі, які можуть йому допомогти знайти людину, яка вбила його дружину. Проект запам'ятався глядачам своєю нелінійною структурою оповіді й блискучою грою виконавця головної ролі Гая Пірса. У картині також знімалися Керрі-Енн Мосс, Стівен Тоболовські, Томас Леннон, Джо Пантольяно, Марк Бун Джуніор та інші актори.



Виробничий бюджет фільму склав всього дев'ять мільйонів доларів, а касові збори перевищили 40 мільйонів доларів. Він також був номінований на декілька премій "Оскар".

У 2015 році найбільша база даних про кіно IMDb опублікувала список кращих кінопроектів за 25 років. Трилер "Пам'ятай" став лідером серед фільмів, випущених в 2000 році.
Переглядів: 459 | Додав: Elnino | Теги: ремейк, Пам'ятай, AMBI Pictures, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |