RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Стівен Спілберг знайшов головного героя для фільму «Першому гравцеві приготуватися»
12:58
Стівен Спілберг знайшов головного героя для фільму «Першому гравцеві приготуватися»
Стівен Спілберг визначився з виконавцем головної ролі в своєму наступному режисерському проекті - екранізації бестселера "Першому гравцеві приготуватися". Як повідомляє видання Deadline, ключового персонажа зіграє актор Тай Шерідан, знайомий глядачам за такими картинами, як "Скаути проти зомбі" і "Дерево життя".

Фільм буде заснований на творі письменника Ернеста Клайна, а його події, будуть відбуватися в недалекому майбутньому. Людство ховається від гнітючої реальності в віртуальній утопії, яка називається ОАЗИС, де кожен може вибрати собі ідеальне альтернативне життя.



У центрі сюжету молодий чоловік на ім'я Уейд Уоттс. Він збирається взяти участь у віртуальному змаганні, переможцеві якого дістанеться весь стан творця оазису. Природно, крім самого квесту герою належить подолати опір суперників, багато з яких готові на все, щоб завоювати жадану нагороду.

У картині також зніматимуться Бен Мендельсон, Олівія Кук та інші актори. Знімальний графік поки не анонсувався, однак відомо, що прем'єра екранізації відбудеться 30 березня 2018 року, через тиждень після виходу в прокат фантастичного фільму "Флеш", заснованого на популярних коміксах.
 
Переглядів: 690 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, Тай Шерідан, кіно, Першому гравцеві приготуватися, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |