RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 12 » Стівен Спілберг знайшов актрису для свого фільму
10:59
Стівен Спілберг знайшов актрису для свого фільму
Зірка серіалу "Мотель Бейтса" Олівія Кук зіграє головну жіночу роль у фільмі "Першому гравцеві приготуватися", який збирається знімати Стівен Спілберг. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Нагадаємо, що проект буде заснований на бестселері Ернеста Клайна події, якого відбуваються в недалекому майбутньому. Більшість жителів Землі прагнуть сховатися від реальності у віртуальній утопії під назвою ОАЗИС, де кожен отримує шанс на ідеальне альтернативне життя.

Сюжет будується навколо молодого чоловіка на ім'я Уейд Уоттс. Він має намір стати учасником віртуального квесту, переможцеві якого дістанеться величезний спадок померлого творця оазис. Головному герою доведеться не тільки долати труднощі самого квесту, а й боротися з суперниками, які готові піти на все, щоб роздобути приз.



Стверджується, сто Спілберг мав намір одночасно оголосити двох виконавців головних ролей, але з підбором актора на роль Воттса вийшла непередбачена заминка. Проект курирують студії Warner Bros. і Village Roadshow. Знімальний графік поки не уточнювався, однак дата прем'єри вже була анонсована - 15 грудня 2017 року. Стівен Спілберг також виступить в якості продюсера екранізації.
Переглядів: 433 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, Першому гравцеві приготуватися, Олівія Кук, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |