RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 1 » Стівен Спілберг розповів про «Зоряні війни 7»
22:05
Стівен Спілберг розповів про «Зоряні війни 7»
Стівен Спілберг поділився своїм враженням від перегляду фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Свою думку знаменитий режисер висловив в інтерв'ю французькому виданню RTL.

"Я справжній фанат" Зоряних воєн ", але так вже склалися зірки, що у мене не було можливості зняти один з епізодів. Але зірки були до мене прихильні в тому сенсі, що я міг подивитися кожну серію безліч разів. І я вважаю, що нові "Зоряні війни" стануть одним з самим успішних фільмів ", - сказав він.

Нагадаємо, що на момент написання даної замітки в рейтингу "Найкасовіші фільми" абсолютним лідером був "Аватар", який заробив у свій час у світовому прокаті 2,7 мільярда доларів. На другому місці знаходився "Титанік" з результатом 2,1 мільярда доларів. Третє належало картині "Світ Юрського періоду", що зібрала 1,6 мільярда доларів.


 
Найімовірніше, сьомому епізоду "Зоряних воєн" вдасться відтіснити "Світ Юрського періоду", а можливо, і зайняти друге місце. Встановлення ж нового абсолютного рекорду представляється малоймовірним і буде прямо залежати не від стартових результатів проекту, а від його витривалості в міжнародному прокаті. Прем'єра відбудеться 17-18 грудня 2015 року.
 
Переглядів: 480 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, Зоряні війни: Епізод 7, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |