RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 23 » Стівен Спілберг розповів про небезпеки віртуальної реальності
13:23
Стівен Спілберг розповів про небезпеки віртуальної реальності
Різні системи віртуальної реальності, які активно розробляються найбільшими технологічними компаніями, становлять загрозу для кінематографа. Про це розповів в інтерв'ю британському виданню The Guardian знаменитий режисер Стівен Спілберг.

"Я вважаю, що ми втручаємося в небезпечну середу з віртуальною реальністю. Хочу підкреслити, що єдина небезпека, про яку я говорю, полягає в наданні глядачеві можливості не слідувати строго за режисерською думкою, а самостійно вибирати кут зору і фокусуватися на інших деталях. Я лише сподіваюся, що в ситуації, коли візуально глядач буде находитися як би всередині вигаданого світу, ніхто не буде забувати, що головне - це захоплююча історія ", - сказав він.



Відзначимо, що сам Спілберг числиться консультантом компанії Virtual Reality Company, і на початку 2016 року повідомлялося, що він буде курирувати створення першого фільму, цілком розрахованого на перегляд з використанням систем віртуальної реальності. Про який саме кінопроект йшлося, на момент написання даної замітки не було відомо.

Нагадаємо також, що розробкою подібних пристроїв займаються Facebook (Oculus Rift), HTC (Vive), Samsung (Gear VR) і Google (Cardboard).
Переглядів: 709 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Virtual Reality Company, Ііртуальна реальність, стівен спілберг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |