RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 16 » Стівен Спілберг пообіцяв не вбивати Індіану Джонса
11:02
Стівен Спілберг пообіцяв не вбивати Індіану Джонса
Стівен Спілберг відкрив в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter, мабуть, головну таємницю п'ятої серії фільму, присвяченого знаменитому археологу і шукачеві пригод Індіані Джонсу. Режисер пообіцяв не вбивати свого героя.

"Що ж, думаю, що ось це сподобається фанатам. Єдине, що я вам поки можу сказати: я не збираюся вбивати Харрісона Форда в кінці фільму", - сказав він. Відзначимо, що на момент написання даної замітки, сюжет п'ятої частини не був відомий. Продюсер проекту Френк Маршалл в одному з інтерв'ю стверджував, що він стане продовженням фільму "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа".



Висловлювалися припущення про те, що дія фільму може відбуватися або в Південній Америці, або в районі так званого Бермудського трикутника. Головну роль знову погодився зіграти Харрісон Форд. На момент виходу картини в 2019 році акторові виповниться 77 років, проте творці фільму неодноразово підкреслювали, що не збираються займатися пошуками нового виконавця титульної ролі і перетворювати серію в подобу "бондіани".

Нагадаємо, що, незважаючи на безліч критичних відгуків, четвертий фільм був дуже успішний, заробивши в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів.
Переглядів: 707 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, Індіана Джонс 5, Харрісон Форд, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |