RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 30 » Стівен Спілберг написав листа Дуейну Джонсону
23:40
Стівен Спілберг написав листа Дуейну Джонсону
Стівен Спілберг написав листа Дуейну Джонсону, в якому зізнався, що є прихильником актора. Про це сам Джонсон розповів в інтерв'ю виданню Esquire.

За його словами, послання метра стало для нього повною несподіванкою. "Це сталося близько трьох тижнів тому. Я був удома і раптом приносять листа." Із задоволенням дивлюся твої фільми ось вже багато років. Справжнє розважальне кіно. У мене таке відчуття, що я знаю тебе вже багато років, воно особливо зміцнилося після того, як ти став ведучим програми Saturday Night Live. Чудова робота. Продовжуй в тому ж дусі. Пишаюся тобою і розраховую коли-небудь зустрітися. Стівен Спілберг ". Я себе знову відчув дитиною. Це був чистий захват", - зізнався Джонсон.



Нагадаємо, що Дуейн Джонсон останні роки неодноразово визнавався одним з найприбутковіших голлівудських акторів. Останніми на момент написання даної замітки роботами актора стали ролі у фільмах "Розлом Сан-Андреас" і "Форсаж 7". Останній став найкасовішим кінопроектом 2015 року, заробивши в світовому прокаті понад півтора мільярда доларів.

У найближчі роки графік актора буде вельми щільним. Крім зйомок у восьмій частині "Форсажу", він повинен зіграти в екранізації коміксу "Шазам".
Переглядів: 468 | Додав: Elnino | Теги: Дуейн Джонсон, стівен спілберг, Шазам, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |