RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 28 » Стівен Спілберг екранізує роман Ернеста Клайна
13:24
Стівен Спілберг екранізує роман Ернеста Клайна
Спілберг відправиться у віртуальну реальність
Інформаційному порталу Deadline стало відомо, що Стівен Спілберг очолить зйомки фільму «Першому гравцеві приготуватися» (Ready Player One), в основу якого ліг однойменний роман Ернеста Клайна.

Події книги відбуваються в 2044. Творець онлайн-ігри ОАЗИС, Джеймс Хеллідей, готовий передати свою багатомільйонну імперію тому, хто знайде пасхальні яйця в одному з багатьох віртуальних світів, творінь героя. Підліток Уейд Уоттс вирішує взяти участь у змаганні і знайти ключі до розгадки, які заховані в історії поп-культури 80-х. Той, хто пройде гру до кінця і не помре, стане спадкоємцем величезного стану.

Адаптували сюжет книги сам Клайн і Ерік Ісон, а останній варіант сценарію написав Зак Пенн («Месники»). Продюсерські функції покладені на Дональда Де Лайна, Дена Фару і Крісті Макоско Крігер.



Warner Bros. завдяки цьому проекту може стати першою студією, яка створить віртуальний світ на екрані, використовуючи новітні технології. Грег Сілверман, президент по творчому розвитку та міжнародного виробництва компанії, сказав з цього приводу наступне: «Наша студія завжди стежить за розвитком технологій створення візуальних ефектів. Ми повністю довіряємо вибору Стівена, оскільки він - майстер своєї справи. Головне - це хороша історія, яка сподобається глядачам ».



Новий фільм ознаменує повернення Спілберга до співпраці зі студією Warner Bros., для якої він зняв такі картини, як «Штучний розум», і «Імперія Сонця». Серед майбутніх проектів режисера значиться фентезі «Великий і добрий велетень».
Переглядів: 950 | Додав: Elnino | Теги: Ернест Клайн, стівен спілберг, новини, Ready Player One, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |