RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 4 » Стівен Содерберг вирішив повернутися з добровільного вигнання
17:33
Стівен Содерберг вирішив повернутися з добровільного вигнання
Стівен Содерберг вирішив порушити свою обіцянку - не знімати більше повнометражних фільмів, розрахованих на широкий прокат. Як стверджує видання Variety, він погодився стати постановником картини під назвою "" Lucky Logan ", в якій головні ролі повинні зіграти Майкл Шеннон і Чаннінг Татум.

Сюжет фільму поки тримається в секреті. Невідомо також, яка з великих голлівудських студій погодиться підтримати його виробництво фінансово.

Нагадаємо, що Содерберг заявляв про свій намір покинути великий кінематограф і зосередитися на телевізійних проектах, а також проявити себе в інших видах мистецтва, ще в 2009 році. Через два роки він знову повторив свої обіцянки. "Якщо у мене не вийде, або закінчаться гроші, я перший про це повідомлю і повернуся, щоб зняти чергових" Друзів Оушена ", - сказав тоді режисер в одному з інтерв'ю.



Останній на момент написання даної замітки повнометражний фільм Содерберга під назвою "Побічний ефект" був випущений в 2013 році. Надалі постановник займався телевізійними серіалами, наприклад, "Лікарня Нікербокер". Американська Гільдія режисерів висунула його в 2016 році на здобуття своєї премії. Чи вдасться Содербергу перемогти конкурентів, стане відомо 6 лютого 2016 року.
Переглядів: 794 | Додав: Elnino | Теги: Чаннінг Татум, Стівен Содерберг, новини, Lucky Logan, Майкл Шеннон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |