RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Стівен Содерберг приступив до зйомок фільму «Mosaic» для HBO
20:15
Стівен Содерберг приступив до зйомок фільму «Mosaic» для HBO
Стівен Содерберг приступив до зйомок фільму "Mosaic" для каналу HBO. Про це знаменитий режисер повідомив на своїй сторінці в Twitter, прокоментувавши новину: "Перший з двадцяти дев'яти днів" Mosaic "(знімальна фаза А)".

В "Mosaic" головні ролі виконують Шерон Стоун ("Основний інстинкт") і Гарретт Хедлунд ("Трон: Спадщина"). Сам фільм запропонує нову форму розповіді - глядачам буде дано шанс вирішити, який один з декількох можливих фіналів фільму вони захочуть побачити з допомогою спеціального додатка (поки ще не ясного, якого). Виробництво фільму мало розпочатися відразу після того, як Содерберг закінчить монтаж другого сезону драми "Лікарня Нікербокер" каналу Cinemax.



Враховуючи самобутність проекту, ще не відомо, що мається на увазі під фразою "знімальна фаза А". Це може означати, що знімається перший варіант закінчення картини - "А", після чого черга дійде до "В" і "С". Або ж, можливо, Содерберг розбиває знімальний графік звичним йому способом - на фази. Беручи до уваги той факт, що фільм буде повнометражним, а також містити кілька варіантів фіналу, чотири тижні - неймовірно короткий термін для виробництва такого проекту.

З тих пір, як Содерберг в численних інтерв'ю оголосив про відхід з великого кіно, він встиг зняти для HBO фільм "За канделябрами", два сезони серіалу "Лікарня Нікербокер" і виконати обов'язки головного оператора в комедії "Супер Майк XXL".
Переглядів: 394 | Додав: Elnino | Теги: mosaic, Стівен Содерберг, новини, фільм, HBO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |