RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 15 » Стівен Ленг попросив роль Кабеля в сиквелі «Дедпула»
12:45
Стівен Ленг попросив роль Кабеля в сиквелі «Дедпула»
Зірка фантастичного фільму "Аватар" Стівен Ленг мріє зіграти роль мутанта Кабеля в продовженні "Дедпула". Про це сам актор розповів в коментарі на своїй офіційній сторінці в Twitter.

"Давайте прокладемо трохи Кабелю. Ви знаєте, як я хочу цю роль! Я вже приступив до тренувань, так що можете поширювати ці новини всюди", - написав актор під фотографією, яка демонструвала його під час тренування в спортивному залі.

Нагадаємо, що супергерой Кабель дебютував в коміксах, присвячених Людям Ікс на початку 90-х років минулого століття. Він був лідером так званих Нових Людей Ікс - молодшої команди супергероїв. Кабель - кіборг-мутант, що володіє здатністю до телепатії і телекінезу. У його розпорядженні безліч високотехнологічних пристроїв, в тому числі машина часу. Він досвідчений боєць і володіє багатьма видами холодної та вогнепальної зброї.



Фільм "Дедпул" став одним з головних подій зимового сезону 2016 року. Він стартував у Північній Америці з неймовірними для цієї пори року зборами в 135 мільйонів доларів, встановивши цілу серію абсолютних рекордів.

Кіностудія Fox ще до прем'єри картини прийняла рішення почати виробництво продовження. На момент написання даної замітки його сюжет не був не відомий.
Переглядів: 781 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, сиквел, кабель, Стівен Ленг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |