RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 2 » Стівен Кінг назвав виконавців головних ролей «Темної вежі»
00:41
Стівен Кінг назвав виконавців головних ролей «Темної вежі»
Виконавцями головних ролей у фільмі "Темна вежа" будуть Ідріс Ельба ("Зоотрополіс ") і Меттью МакКонахі ("Супер Майк XXL"). Про це повідомив на свій сторінці в Twitter автор твору Стівен Кінг. "Тепер це вже офіційно. Людина в чорному намагається сховатися в пустелі, а по його слідах йде стрілок. #DarkTowerMovie @McConaughey @IdrisElba", - Написав він.

Найімовірніше, це означає, що Ельбі дісталася роль Роланда Діскейна, а МакКонахі зіграє таємничого лиходія, який з'являвся і в інших романах Кінга. Відзначимо, що інформація про можливу участь двох акторів в екранізації "Темної вежі" з'явилася ще в кінці 2015 року, але лише тепер була підтверджена кимось, хто має безпосереднє відношення до створення картини.



Сюжет циклу творів, об'єднаних назвою "Темна вежа", будується навколо лицаря, який подорожує по світу в пошуках таємничої Темної вежі, міфічного місця, що утримує всі світи від руйнування і хаосу. Проект багато разів міняв концепцію і переходив від однієї студії до іншої. На момент написання даної замітки фінансувати його збиралася кінокомпанія Sony Pictures.

​Очікується, що в разі успіху першого фільму на його основі буде вибудувана франшиза, в якій знайдеться місце не тільки повнометражним фільмам.
Переглядів: 659 | Додав: Elnino | Теги: Стівен Кінг, кіно, Темна вежа, Меттью МакКонахі, новини, Ідріс Ельба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |