RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 30 » Стівен Чбовскі буде сценаристом у фільмі Красуня і чудовисько
16:19
Стівен Чбовскі буде сценаристом у фільмі Красуня і чудовисько
Як повідомляє Entertainment Weekly, Стівен Чбовскі («Єрихон» / Jericho) призначений сценаристом повнометражної картини студії Disney за мотивами казки «Красуня і чудовисько». 

Стівену належить внести правки в оригінальний сценарій Евана Спіліотопулоса («Геракл»). Очікується, що в картині прозвучать пісні з анімаційного фільму 1991 року і популярного бродвейського мюзиклу. У червні режисером «Красуні та чудовиська» був призначений Білл Кондон («Сутінки. Сага. Світанок»). 

В роботі у Disney знаходяться одразу кілька проектів, заснованих на знаменитих анімаційних картинах студії. Серед них - «Попелюшка», «Дамбо», «Круела Де Віль» і «Книга джунглів». 



Активну конкуренцію Disney становить кінокомпанія Warner Bros., котра готується до зйомок своєї версії історії про Мауглі і плануюча роботу над екранізацією «Красуні та чудовиська». На головну роль в картині студії WB претендує Емма Уотсон. Недавно через напружений графік проект покинув Гільєрмо дель Торо, який залишив долю фільму в підвішеному стані. 



З чуток, боси Disney можуть скористатися ситуацією і спробувати зацікавити зірку «Гаррі Поттера» сценарієм Чбовскі. Зі Стівеном актриса знайома по роботі над фільмом «Добре бути тихонею». 

Цього року заснований на класичному діснеєвському мультфільмі «Спляча Красуня» блокбастер «Малефісента» став хітом бокс-офісу, заробивши в світовому прокаті більше $ 756 млн.

Переглядів: 1062 | Додав: Elnino | Теги: Стівен Чбовскі, Красуня і чудовисько, Емма Уотсон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |