RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 18 » Стів Карелл отримав роль в новому проекті Роберта Земекіса
17:03
Стів Карелл отримав роль в новому проекті Роберта Земекіса
Стів Карелл зіграє головну роль у фільмі, заснованому на реальних подіях, який збирається знімати Роберт Земекіс. Про це повідомляє видання Variety.

У центрі сюжету виявиться людина, що намагається оговтатися від нападу, який ледь не коштував йому життя, вельми оригінальним способом. Він будує на задньому дворі свого будинку мініатюрне село часів Другої світової війни, яке населяє ляльками, наділяючи кожну своєю історією і характером.



Відправною точкою для картини стане документальний фільм, який був знятий Джеффом Малбергом в 2010 році. Фінансувати проект, який Земекіс планує знімати на своїй студії ImageMovers, буде Universal Pictures. Знімальний графік і можлива дата виходу картини в прокат поки не уточнюються.

Нагадаємо, що в 2014 році Стів Карелл був номінований на премію "Оскар" за роль в картині "Мисливець на лисиць". Що стосується Роберта Земекіса, то в 2015 році глядачам буде представлено його фільм "Прогулянка". У ньому розповідається про те, як в 1974 році французький канатоходець Філіп Петі вирішив зробити унікальний і неповторний трюк - пройти без всякої страховки від однієї вежі Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку до іншої по натягнутому між ними канату. У його планах також зйомки поки безіменного проекту за участю Бреда Пітта.
Переглядів: 513 | Додав: Elnino | Теги: Universal, Стів Карелл, новини, фільм, Роберт Земекіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |