RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 19 » Стен Лі не виключає можливості кросоверу «Месників» і «Зоряних воєн»
16:18
Стен Лі не виключає можливості кросоверу «Месників» і «Зоряних воєн»
За останні сім років імперія Уолта Діснея придбала компанію Marvel Entertainment і студію Lucasfilm, що дозволило їй стати господинею кінематографічної всесвіту Marvel і космічної саги «Зоряні війни».

В інтерв'ю The Big Issue легендарний Стен Лі зізнався, що він не виключає можливості зустрічі команди Месників і мешканців далекої-далекої галактики.

«Якщо продюсери вважатимуть, що кросовер Месників і" Зоряних воєн "буде успішним, вони обов'язково його знімуть, - заявив Стен. - Варто глядачам чогось попросити, як голлівудські студії приймаються виконувати їх бажання. Можете уявити, як Людина-павук каже: "Так буде з тобою Сила"?

Мені подобається ця ідея. Саме таким чином і створювалися комікси про Месників: ми об'єднували в одну команду вже відомих персонажів. У нових фільмах Marvel до цієї групи може приєднатися абсолютно будь який герой. Було б забавно, якби Месником несподівано вирішив стати Люк Скайвокер ».



На даний момент майбутнє «Зоряних воєн» і всесвіту Marvel розплановано до 2020 року. Шанувальникам кінокоміксів за найближчі п'ять років представиться можливість побачити 14 супергеройських блокбастерів, а на суд фанатів саги Джорджа Лукаса будуть представлені три спін-оффи і два фільми третьої трилогії.
Переглядів: 750 | Додав: Elnino | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |