RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 24 » Став відомий можливий сюжет «Зеленого Ліхтаря»
18:22
Став відомий можливий сюжет «Зеленого Ліхтаря»
Блокбастер «Зелений Ліхтар» став для Warner Bros. у 2011 році справжнім розчаруванням, і боси студії вирішили дати відомому персонажу коміксів перепочинок практично на десять років. Новий сольник героя вийде на екрани не раніше 2020 року, але портал Collider вже ділиться чутками про можливий сюжет фільму.

Отже, згідно з інформацією джерела, в перезавантаженні блокбастера глядачам буде представлений не один супергерой, а відразу декілька. Так, в коміксах DC під ім'ям Зелений Ліхтар ховалося безліч персонажів. Серед них - і Хел Джордан, роль якого у фільмі 2011 виконав Райан Рейнолдс, і Джон Стюарт, і Гай Гарднер. Це далеко не повний список, але саме перераховані персони можуть з'явитися разом в новому «Зеленому Ліхтарі».

Більше того, вся франшиза буде фокусуватися не на одному конкретному супергерої, а на історії міжгалактичної поліції, відомої як Корпус Зелених Ліхтарів.



Одним з претендентів на роль Хела Джордана є Кріс Пайн, а бажання зіграти Джона Стюарта виявляли зірка франшизи «Форсаж» Тайріз Гібсон і Коммон. Однак останній вже зайнятий на зйомках «Загону самогубців» в ролі Абеля Тарранта, так що зелений костюм він навряд чи приміряє. Також інсайдери повідомляють, що перша поява Зеленого Ліхтаря відбудеться в блокбастері «Ліга справедливості».

Свіжих новин про майбутнє перезавантаження варто чекати під час фестивалю Comic-Con, де Warner Bros., за чутками, представить повний склад Ліги справедливості.
Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: 2020, новини, Хел Джордан, Зелений ліхтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |