RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Стартували зйомки п'ятих піратів
12:06
Стартували зйомки п'ятих піратів
Студія Disney приступила до зйомок блокбастера «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки». З цього приводу керівництво кінокомпанії опублікувало офіційний синопсис фільму, а також представило акторський склад п'ятої частини пригодницької франшизи.

У новій подорожі невдалого капітана Джека Горобця вітри невдач подмуть ще сильніше, коли смертельно небезпечні пірати-примари під проводом його старого суперника, капітана Салазара, втечуть із Диявольського трикутника, розраховуючи розправитися з кожним піратом у світі. Єдиний шанс на виживання Джека полягає в пошуках легендарного тризуба Посейдона - могутнього артефакту, що дає його власникові повний контроль над морями.



До ролі капітана Джека Горобця повернеться Джонні Депп, а в образі головного антагоніста постане Хав'єр Бардем. Компанію їм складуть висхідні зірки Кая Скоделаріо, Брентон Туейтс і Голшіфт Фарахані. До знайомих образів в п'ятому фільмі франшизи повернуться також Джеффрі Раш (Гектор Барбосса), Кевін МакНеллі (Джош Гіббс) і Стівен Грем (Скрам).



Головним сюрпризом стала відсутність у цьому списку Орландо Блума, який не приховував факту переговорів зі студією Disney. За чутками, кінокомпанія може просто намагатися зберегти в секреті участь актора в цьому проекті.

Зйомки п'ятого фільму франшизи пройдуть в Австралії. Натурні сцени зніматимуться в штаті Квінсленд, а для роботи в декораціях режисери Еспен Сандберг і Хоакім Роннінг будуть використовувати павільйони Village Roadshow Studios.



Українська прем'єра картини «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки» запланована на 7 липня 2017 року.
Переглядів: 557 | Додав: Elnino | Теги: Пірати Карибського моря: Мерці не р, зйомки, новини, стартували | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |