RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 7 » Стартували зйомки четвертого сезону «Шерлока»
10:09
Стартували зйомки четвертого сезону «Шерлока»
Стартували зйомки четвертого сезону британського серіалу "Шерлок". Вперше режисерське крісло займе жінка. Про це повідомляє видання Variety.

Перший з трьох епізодів зніме сценарист, продюсер і постановник Рейчел Телалей, що присвятила кіно- і телеіндустрії чверть століття. В її послужному списку такі телепроекти як "Доктор Хто", "Царство", "Вітер у вербах", а серед повнометражних проектів Телалей - "Дівчина-танк", "Привид в машині", "Кошмар на вулиці В'язів 6: Фредді мертвий" і майбутній фільм "An Introvert's Guide to High School".

Четвертий сезон популярного серіалу почнеться з повернення Шерлока (Бенедикт Камбербетч) на британську землю, в той час як доктор Ватсон (Мартін Фріман) і його дружина Мері (Аманда Аббінгтон) готуються до найбільшого випробуванню в їх житті - вперше стати батьками.
Камбербетч заявив, що "щасливий приступити до зйомок" Шерлока "з усіма акторами і командою". "Не можу дочекатися зустрічі з усіма в четвертому сезоні. Але вам доведеться почекати ... хоча і недовго ... це того варто", - зокрема сказав актор.



Творці, співавтори сценарію і виконавчі продюсери Стівен Моффат і Марк Гатісс в свою чергу сказали: "Що б ми не робили, куди б не пішли, всі шляхи приводять на Бейкер-стріт, і завжди виникає відчуття, що ти повернувся додому. Привиди минулого з'являються в життя Шерлока Холмса і Джона Ватсона, а разом з ними і пригоди, романтика і терор. Цю історію ми розповідали з самого початку. і ця історія ось-ось досягне своєї кульмінації ... "

Спеціальний різдвяний епізод "Шерлок: Мерзенна наречена", який транслювався каналом BBC One 1 січня 2016 року, зібрав біля екранів 11,6 мільйона глядачів, ставши найбільш рейтинговою програмою на британському ТБ в новорічні свята.
Переглядів: 699 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Шерлок, зйомки, 4 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |