RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 25 » «Стартрек: За межами Всесвіту» очолив домашній прокат
15:47
«Стартрек: За межами Всесвіту» очолив домашній прокат
Навряд чи назва фільму, який очолив бокс-офіс США за результатами минулого вікенду (22-24 липня), стане для когось сюрпризом - американські глядачі кинулися в кінотеатри на перегляд блокбастера «Стартрек: За межами Всесвіту», який спочатку вважався однією з найбільш очікуваних новинок року .

Останні вихідні стали для північноамериканського прокату в деякій мірі знаковими - вперше з травня минулого року картини з топу-5 зібрали понад $ 20 млн кожна. Важливий внесок у це досягнення вніс і третій «Зоряний шлях», який заробив $ 59,6 млн.

Якщо абстрагуватися від результатів попередніх частин перезавантаженої франшизи, то таку суму цілком можна назвати успіхом. Однак другий фільм, «Стартрек: Відплата», все ж зібрав на 15% більше ($ 70,1 млн). «Нескінченності» пророкують завершення домашнього прокату на позначці близько $ 180-190 млн, і, з огляду на $ 185-мільйонний бюджет, творцям триквела доводиться розраховувати на світові збори. Там блокбастер Джастіна Ліна поки дебютував з результатом $ 30 млн, але попереду на нього чекає прем'єра ще на кількох ключових ринках.

За словами критиків, Ліну вдалося відчути і передати у фільмі атмосферу оригінального серіалу. У «Нескінченності» всього достатньо - космічного екшену, гумору, філософії, в загальному, триквел дає підстави стверджувати, що франшиза «Зоряний шлях» поки себе не вичерпала.



Другий рядок за новим «Стартреком» зайняла анімаційна стрічка «Секрети домашніх тварин». Третій тиждень в прокаті приніс мультику додаткові $ 29,3 млн, і тепер в його активі значиться $ 260,7 млн. Але ж Кріс Рено і Ярроу Чейні на виробництво картини витратили $ 75 млн. Напрошується цілком очевидний висновок: глядачам ніколи не набридне спостерігати за чотириногими вихованцями , особливо якщо вони жартують, закочують вечірки і викрадають чужі тачки.



На третє місце опустилися нові «Мисливці на привидів» - ці вихідні принесли їм всього $ 21,6 млн. За тиждень глядацька аудиторія блокбастера скоротилася відразу на 53%, і в його скарбничці лежить поки $ 86,9 млн - не так вже й багато, враховуючи виробничий бюджет в $ 144 млн. Жіноча компанія мисливиць могла б зібрати своє в світових кінотеатрах, але там у них є всього лише $ 36 млн, і навряд чи підсумковий результат фільму Пола Фіга вразить чиюсь уяву. Звичайно, для стрічки, яка ще до виходу в прокат заслужила море критики, «Мисливці на привидів» відчувають себе досить бадьоро, з огляду на, що рецензенти в результаті розщедрилися на позитивні відгуки, і все завдяки комічності головного квартету.



Третю позицію в топ-5 з «мисливцями за привидами» розділив хоррор «Не вимикай світло ...», спродюсований Джеймсом Ваном. Жахливчик, знятий Девідом Ф. Сандбергом менш, ніж за $ 5 млн, в перший же тиждень зібрав $ 21,6 млн. Правда, відвідувачі кінотеатрів поставили йому середню оцінку B, але це не заважає творцям стрічки потирати руки і підраховувати прибуток. Критики відзначили чудову акторську гру Терези Палмер і Марії Белло, що, погодимося, досить рідко говорять щодо проектів подібного жанру. Крім того, хоррор однозначно змусить вас посоватися на стільці, та й сама зав'язка фільму не виглядає банально.



Замикає ж п'ятірку кращих мультик «Льодовиковий період: Зіткнення неминуче» з результатом $ 21 млн. Стрічка Галена Т. Чу і Майка Термайера хоч і зібрала більше $ 20 млн, але все ж розчарувала дистриб'юторів, адже до цього всі частини франшизи заробляли в перші вихідні понад $ 41 млн. З іншого боку, «Льодовиковий період» користується величезною популярністю в інших країнах, і $ 179 млн світових зборів - яскраве тому підтвердження.

Критики п'ятої частини залишилися незадоволеними, оскільки режисери, не знайшовши тлумачних ідей для подальшого розширення всесвіту, вирішили виїхати за рахунок не якості, а кількості персонажів. «Льодовиковий період» втратив ту чарівність, за яку його так люблять дорослі і діти всього світу, і Голлівуду пора це зрозуміти і прийняти.



 
Переглядів: 673 | Додав: Elnino | Теги: За межами Всесвіту, Секрети домашніх тварин, новини, касові збори, Стартрек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |