RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 12 » Сталлоне проллє останню кров
12:30
Сталлоне проллє останню кров
Сільвестр Сталлоне готується до зйомок п'ятого фільму про пригоди ветерана в'єтнамської війни Джона Рембо. Як повідомив DigitalSpy, актор знову працюватиме на всіх фронтах заключній главі багаторічної франшизи. Сталлоне не тільки зіграє головну роль і напише сценарій, але також виступить в якості режисера проекту. 

Примітно, що Слай допомагав з адаптацією всіх попередніх фільмів серії, вносячи свої правки в сценарій кожної картини. По ходу зйомок актор так набив руку в режисерській справі, що сам очолив роботу над четвертим фільмом. Майбутня п'ята частина отримала назву «Рембо: Остання кров» і повинна стати завершальною в неабияк тривалій історії безстрашного вояки. Не дивно, що саме Сталлоне сяде в режисерське крісло проекту, адже він як ніхто інший заслужив віддати останню данину поваги своєму герою, одному з культових персонажів американських бойовиків, чиє ім'я вже давно стало прозивним. 



За своє неспокійне життя Джон встиг побувати у багатьох гарячих точках від В'єтнаму і до Бірми. З чуток, в заключній п'ятій частині йому належить відправиться в Мексику і покласти там край діяльності мексиканського наркокартеля. 68-річний Сталлоне вже приступив до тренувань і планує почати зйомки в найближчі місяці. Що стосується прем'єри п'ятого фільму, вона має відбутися в червні 2015 року.
Переглядів: 607 | Додав: Elnino | Теги: Сільвестер Сталлоне, Джон Рембо, Рембо 5: Остання кров | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |