RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 10 » Стали відомі гонорари Месників
00:49
Стали відомі гонорари Месників
Стали відомі зарплати виконавців головних ролей у фільмі "Месники 2: Ера Альтрона". Цікаву статистику наводить видання Cinemablend. Як і очікувалося, найбільш високооплачуваним членом команди є Роберт Дауні мл., Заробіток якого склав 40 мільйонів доларів.

На другому місці, виявилася виконавиця ролі Чорної вдови Скарлетт Йоханссон, яка заробила 20 мільйонів доларів. Трійку лідерів замикає Кріс Еванс, який зіграв Капітана Америку. Його заробіток склав 6,9 мільйона доларів.

Четвертого місця з 6,1 мільйона доларів удостоївся Джеремі Реннер, який зіграв Соколине Око, на п'ятому фінішував виконавець ролі Тора Кріс Хемсворт, який заробив 5,4 мільйона доларів. І самим низькооплачуваним виявився Марк Руффало, який зіграв Халка і отримав за свої зусилля 2,8 мільйона доларів.



Нагадаємо, що фільм "Месники 2: Ера Альтрона" був випущений в травні 2015 року та заробив в світовому прокаті більше 1,4 мільярда доларів. Стверджувалося, що, незважаючи на настільки значні касові збори, компанія Walt Disney не рахувала проект успішним, так як її керівництво очікувало ще більш вражаючого результату.

Третя частина "Месників" буде розбита на дві частини, перша з яких вийде в прокат в 2018 році.
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: Месники, Скарлетт Йоханссон, зарплати, новини, Роберт Дауні мл. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |