RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 24 » Стали відомі деталі сюжету фільму «Трансформери 5»
21:21
Стали відомі деталі сюжету фільму «Трансформери 5»
Чутки про те, що сюжет фільму "Трансформери 5: Останній лицар" буде заснований на стародавніх англійських легендах, зокрема, міфі про короля Артура і його мечі, підтверджуються. Як повідомляє британський телеканал BBC, на знімальному майданчику картини в Шотландії були помічені статисти в середньовічних костюмах, а також кінні воїни, озброєні луками і стрілами.

Передбачається, що ватажок автоботів Оптімус Прайм відправляється на Кібертрон і виявляє, що планета мертва. Щоб відродити її до життя йому потрібен древній артефакт, який знаходиться десь на Землі. Цим артефактом є меч Екскалібур, що колись належав Мерліну, який виявився наділений екстраординарними здібностями після візиту Трансформерів на Землю.



Природно, ця інформація поки не підтверджена офіційно, тому ставитися до неї варто з певною часткою недовіри. Студія Paramount не коментує чутки про сюжет фільму.

Нагадаємо, що в "Трансформерах 5" ключові ролі виконали Марк Уолберг, Ентоні Хопкінс, Ізабела монери, Стівен Мерчант, Жан Дюжарден, Пітер Каллен та інші актори.

Проект буде представлений на суд глядачів 23 червня 2017 року. Нагадаємо, що четверта серія циклу заробила в прокаті понад мільярд доларів.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: сюжет, Трансформери 5, Останній лицар, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |