RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » Стала відома причина перезйомок спін-оффу «Зоряних воєн»
08:47
Стала відома причина перезйомок спін-оффу «Зоряних воєн»
Стала відома причина повторних зйомок деяких епізодів фільму "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії". Як стверджує видання The Hollywood Reporter, з посиланням на анонімних інформаторів, керівництво Walt Disney не влаштував занадто похмурий тон в поданій їм версії.

Стверджується, що той варіант "Ізгоя", який був продемонстрований на закритому показі, був ближче за стилістикою до військової драми, ніж до фантастичного бойовика, тому перезйомки повинні "надати проекту властиві франшизі легкість і дух пригод".



Також, за непідтвердженими поки даними, в картину буде додана сцена з молодим Ханом Соло, роль якого виконає Олден Ейренрайк. До моменту завершення зйомок "Ізгоя" він не був ще затверджений на цю роль, тому включення Соло в сюжетну лінію спін-оффу дозволить не тільки уявити героя, але і зв'язати фільм з майбутніми кінострічками з цієї серії.

У картині знімалися Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Женев'єв О`Рейлі, Донні Ен, Форест Уїтакер, Дієго Луна, Алістер Петрі, Різ Ахмед і інші актори. Постановник Гарет Едвардс.

У широкий прокат фільм "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" буде випущений в грудні 2016 року.
Переглядів: 673 | Додав: Elnino | Теги: перезйомки, кіно, новини, Ізгой-Один, walt disney, історії, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |