RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 8 » Співачка Зендея зіграє головну жіночу роль в «Людині-павуку»
00:50
Співачка Зендея зіграє головну жіночу роль в «Людині-павуку»
Студії Marvel Studios і Sony Pictures визначилися з виконавицею головної жіночої ролі в сольному фільмі "Людина-павук". Як повідомляє видання Deadline, нею стане популярна американська співачка, танцівниця і актриса Зендея.

Стверджується, що її героїню зватимуть Мішель, більше ніяких подробиць не уточнюється. За даними анонімних джерел, такий незвичайний кастинг пояснюється прагненням творців фільму довірити багато ролей представникам расових і інших меншин. Офіційно ця інформація не підтверджена.

Нагадаємо, що самого Пітера Паркера зіграє Том Холленд. Його герой буде представлений глядачам у фільмі "Перший месник 3: Протистояння", а прем'єра сольного проекту запланована на 7 липня 2017 року. У картині також буде зніматися популярна актриса Маріса Томей, якій дісталася роль тітки Мей.



Студії Sony Pictures і Marvel уклали угоду про спільну експлуатацію образу Людини-павука. Займатися створенням фільмів про супергероя буде глава Marvel Кевін Фейдж.

Що стосується, Зендеї, то вона прославилася після виходу серіалу "Танцювальна лихоманка" в 2012 році, роком пізніше вона взяла участь в шоу "Танці з зірками", в якому зайняла друге місце. Також знімалася в серіалі "K.C. Undercover".
Переглядів: 670 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, Людина-павук, Зендея, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |