RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 16 » Спін-офф «Зоряних воєн» очолив рейтинг згадувань в Мережі
10:55
Спін-офф «Зоряних воєн» очолив рейтинг згадувань в Мережі
Другий трейлер фільму "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії", представлений глядачам під час Олімпіади, дозволив самій картині стати асболютним лідером по числу згадок в мережі. За даними видання Deadline, з 8 по 14 серпня 2016 року було зафіксовано 277 тисяч згадок.

Порівнянний результат продемонстрував лише фільм "Загін самогубців" з тією лише різницею, що 213 тис згадок цього кінопроекту припали на останній тиждень до його прем'єри, тоді як до релізу "Ізгоя" залишалося більше 120 днів.

У першій п'ятірці в зазначений вище період також виявилися наступні фільми: "Форсаж 8" (26,4 тисячі згадувань), "Фантастичні тварини і де вони мешкають" (21,3 тисячі згадувань), "Обитель зла 6: остання глава" (19 , 5 тисяч згадувань), "Поганий Санта 2" (14, тисяча згадок).

Сукупна кількість згадок для фільму "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" перевищила 1,2 мільйона. У найближчого "переслідувача" - фільму "Фантастичні тварини і де вони мешкають" 494 тисячі згадок.

Нагадаємо, що в першому спін-оффі "Зоряних воєн" ключові ролі виконали Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Женев'єв О`Рейлі, Донні Ен, Форест Уїтакер, Дієго Луна, Алістер Петрі, Різ Ахмед і інші.
Переглядів: 892 | Додав: Elnino | Теги: спін офф, рейтинг, новини, Ізгой-Один, історії, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |